Doktora Sorun
Adınız Soyadınız, Telefon Numaranız ve E-Posta adresiniz yayımlanmayacaktır.
<P>Tarık Bey,</P> <P>Gelmeden önce iyi bir MR merkezinde (1.5 tesla) bel filmi çektirmeniz işlerimizi kolaylaştırır.</P> <P>Ayrıca EMG-Sinir testi yaptırmak gerekebilir.</P> <P>&nbsp;</P>
<P>Can Bey,</P> <P>Sizin bol bol yüzme ve egzersiz yapmanızı öneriyorum. Fakat ağırlık kaldırmanız konusunda sizi ve filminizi görmeden net bir şey söyleyemem.</P>
Mutlaka ameliyatla bu kitlenin alınmasından yanayım. Tüm riskleri göze alabilirisniz çünkü kitle iyi huyluda olsa Omurilik basısı yaparsa FELÇ ihtimali var. Ben olsam bir an önce ameliyata alır hemde mümkünse, uygunsa&nbsp;epidural anestezi ile yaparım.
<P>Okan Bey,</P> <P>Size verilen tavsiyeler doğrultusunda devam etmenizi öneririm. Ayrıca bol bol yüzmenizi öneririm.</P>
Rapora göre ameliyatlık bir durum gözükmüyor. Fakat ağrılar sizin konforunuzu bozmasına izin vermeyiz. Bu tür durumlarda LAZER RADYOFREKANS oldukça güzel sonuçlar verir.
Sizin bu sonucunuzda bel bölgesinde ciddiye alınması gereken fıtığınız var. Fakat ameliyatlık olmadığını ve belde çokda önemli olmayan bir kistin varlığını size açıklamak istememiş olabilir. Bol bol egzersiz ve yüzme öneririm.
Sizin Romatizmal Hastalıklar Uzmanına gitmenizi tavsiye ederim.
<P>Aylin Hanım,</P> <P>Tekrar geçmiş olsun. Korkulacak birşeyin olmadığını birkez daha belirtmek iyi olur.</P> <P>Teşekkürler.</P>
Ameliyat gereken fıtığı dışında belinde eğriliğide göz önünde bulundurulmalı. Ayrıca bel fıtığında mikrocerrahinin başarısı 97-98. Ameliyatsız iyileşme ancak patlamamış fıtıklarda hafif basılarda belki.

Online Randevu