Doktora Sorun
Adınız Soyadınız, Telefon Numaranız ve E-Posta adresiniz yayımlanmayacaktır.
Size bu durumda mutlaka MİKROCERRAHİ ile MİKRODİSKEKTOMİ öneririm. Ameliyattan sonra bacak ağrısı NORMAL DEĞİL.!
<P>Rabia Hanım,</P> <P>MR sonucuna göre fıtık tekrarından çok yapışıklık olduğu yazıyor. Ayrıca bel ameliyatı sonrası dinamik-fonksiyonel grafi ile belde kayma araştırılmalı.</P>
<p>Ümit Bey,</p><p>Annenizin MR sonucuna göre birçok seviyede meydana gelen yıpranma ve eklem kireçlenmesi mevcut. Mutlaka iyi bir şekilde değerlendirmek gerekir.</p>
Oldukça sıkıntılı fıtığınız var. İyi bir tedavi programına almak lazım. Gelin, ne gerekirse yapalım.
Ömer Bey, EMG-Sinir Testi yaptırmaliyız. Beldeki sinirin çıkış tünelinde problem olabileceği gibi diğer bölgelerde de olabilir.
<P>Merhabalar,</P> <P>Araba kazaları akselerasyon-deselerasyon yarattığı için boyun omurları için çok ciddi tehdit oluşturur. Mutlaka boyun MR&nbsp;filmi çektirmelisiniz. Böylece size daha net bir bilgi verebilirim.</P>
<P>Hümeyra Hanım,</P> <P>Sizin bu kadar şikayetleriniz varken ve saptanmış fıtığınız yanında belde de kayma varsa ameliyattan başka çare aramanın yanlış olduğunu düşünüyorum.</P>
<P>Melek Hanım,</P> <P>Sizin bu sonucunuz göre ameliyat diyebileceğim ciddiyette fıtık yok. Fakat sizi net değerlendirme yapmadan önce vakit kaybetmemek için bol bol yüzme ve egzersiz öneriyorum.</P>
<P>Merhabalar,</P> <P>Sizin MİKROCERRAHİ sonrası ağır spora dönmeniz için kademeli olarak 3 ay sabretmeniz gerekir. Ben sizin durumunuzda sadece 3 fıtık olduğunu düşünmüyorum. Belinizde kayma veya oynama olup olmadığına bakmak lazım.</P>
<p>Ufuk Bey,</p><p>Rapor çok güzel ve detaylı yazılmış. Bence Anneniz artık ameliyat sınırına gelmiş. Gelin, ne gerekirse yapalım.</p>

Online Randevu